OPENDEURDAG: VLAAMSE KERMIS

Kom jij ook graag naar een keitoffe school? Beleef jij ook graag een supergezellige namiddag met vrienden, vriendinnen en familie?

Kom dan op zondag 23 april naar onze Opendeurdag in het teken van Vlaamse Kermis en trommel zoveel mogelijk mensen op! Er valt hier immers heel wat te beleven.

Zo brengen we een stukje van de echte kermis binnen onze schoolmuren: een echte draaimolen voor de kleinsten, een bungee-jump voor de grotere rakkers en nog een kraam dat we nog even geheim houden. Heb je graag nog wat meer beweging? Leef je dan uit op onze twee springkastelen!

En dan zijn er nog een heleboel spelletjes voor jong en oud, waar je gratis plezier mee kan beleven, met een vriendje of met je ouders. De namiddag zal te kort zijn…

Te kort? Veel te kort, want ondertussen organiseren we ook nog een wedstrijd touwtrekken, een initiatie volksdans en een wedstrijd zaklopen! En hadden we al vermeld dat er een ballonnenplooier en een professionele schminker komen?

Van zoveel actie krijg je waarschijnlijk dorst … en honger! Geen probleem, want in ons Capucienencafé staat het Oudercomité al te wachten om jullie te verwennen met de nodige natjes en droogjes.

Ten slotte moet je nog weten dat de opbrengst van deze supergezellige namiddag integraal naar onze leerlingen gaat! We investeren binnenkort in klimramen voor de nieuwe turnzaal en daar zal dus misschien een centje van jou tussen zitten … alvast heel erg bedankt, dus!

Je snapt het al:  onze Opendeurdag kan je gewoon niet missen! Heel erg welkom dus op zondag 23 april tussen 13.30 u. en 18.00 u.!