START VAN ONZE MISSIE-ACTIE

We verkopen wafeltjes, truffels en frangipanes voor een gekozen missieproject. Kostprijs: 5 euro per doos. Zie mail met bestelformulier.

INTERNATIONALE DAG VAN DE LEERKRACHT!

Maar ... wat zouden leerkrachten zijn zonder hun leerlingen? Wie gedreven voor de klas staat, heeft aan zijn dagtaak een vette kluif. Respect voor wat jullie elke dag opnieuw voor onze leerlingen doen en betekenen!!

COLLEGECROSS

We organiseren onze collegecross op de speelplaats en in het park aan de school. Ouders en grootouders mogen in het park komen supporteren. We starten om 9.00 u. met de meisjes van het eerste leerjaar.

MDO

Tijdens het MDO worden de leerlingen van elke klas besproken. Aanwezig: directeur - zorgcoördinator - zorgleerkracht - klasleerkracht.

VERKIEZINGEN LEERLINGENRAAD

In de leerlingenraad zetelen 2 vertegenwoordigers uit elke klas van het vijfde en zesde leerjaar. Ze worden in de klas verkozen tijdens een anonieme stemming. De leerlingenraad komt ongeveer één keer per maand samen. Tijdens deze samenkomsten wordt de werking van de school besproken , kunnen leerlingen tips geven of voorstellen doen, en worden gelegenheidsacties …

VERKIEZINGEN LEERLINGENRAAD Lees verder »

START DACTYLOLESSEN

De lessen gaan door in het crealokaal op de tweede verdieping van 16.00 u. tot 17.30 u.

Scroll naar top